Succépremiär för höstens första klubbkväll!

Den 26 augusti markerade starten på höstsäsongen när klubben arrangerade sin första klubbkväll efter ett långt och soligt sommarlov. Med målsättningen att väcka liv i spelglädjen hos klubbens medlemmar bjöds det på blixtspel, fika och socialt umgänge. Trots noggranna förberedelser var kvällens planerare, Daniel, oförberedd på den stora uppslutningen av spelare, vilket resulterade i att lokalen vid Södra station nästan fylldes till bristningsgränsen.

När klockan slog 18:30 var alla på plats, och spelarna delades in i två grupper med tio deltagare vardera. Efter nio ronder skulle de bästa spelarna i varje grupp avancera till A-slutspel, medan resten fortsatte till B-slutspel. I slutspelen föreslog Johnny och Daniel ett knockout-format, inspirerat av fotbolls-VM, där gruppspelet följdes av kvartsfinaler, semifinaler och final. Detta format innebar att spelare riskerade att bli utslagna omedelbart, något som erbjöd tid för både fikapauser och socialt umgänge vid sidan av turneringen. De juniorer som deltog imponerade med starka prestationer och flera vinster i respektive grupp, även om Farsta-veteranerna bjöd på tufft motstånd.

Efter tre timmars intensivt spelande och många snacks tog sig fyra spelare till final: i A-finalen möttes Sven Lindemann och Kezli Ong, medan Victor Skoog och Folke Göransson gjorde upp i B-finalen. Till slut stod Sven Lindemann som segrare i A-slutspelet, medan Victor Skoog vann B-slutspelet. Oturligt nog hann vi inte ta någon avslutande bild då vi inte hade någon kamera med tillräckligt minne (rättare sagt så glömde vi). Trots detta ser klubben fram emot fler liknande klubbkvällar under hösten, nu när intresset visat sig vara så stort.

Bli först med att kommentera

Kommentera